Keps med brodyr

Kepsar med exklusiva brodyrer

Keps med brodyr är för många så mycket mer än en reklamprodukt eller ett skydd mot solen. Det är en del av identiteten och olika kepsar används för olika tillfällen. Vilken passform har den och vilken typ av kepsmodell är det? Kepsar med brodyr, vävda patcher, broderade patcher, listan är lång. Alla dessa punkter är viktiga att tänka på när du väljer keps. För det första kan du gå till dig själv. Använder du keps regelbundet så har du förmodligen redan preferenser hur du vill att det ska kännas och se ut när du kollar dig i spegeln. Vilket syfte eller funktion fyller kepsarna du ska köpa?

Priset på kepsar med brodyr varierar mycket men värdet du får ut av en genomtänkt keps är väldigt högt. Det är bättre att köpa en keps med hög kvalitet i ett mindre antal och sedan fylla på efter hand om din målgrupp föredrar en viss modell och kvalitet.

Köpbeteende

Vi ser en stor förflyttning mot mitten- och premiumsegmentet, framförallt när det kommer till kepsar. De billigare kepsarna står inte längre för volymen på samma sätt som tidigare. Det beror troligen främst på att slutkonsumenten är så medveten om vad den använder och inte. De flesta betalar gärna mer för en produkt som används, istället för något som blir en hyllvärmare längst in i garderoben. I det långa loppet blir priset per användning mycket lägre om kepsen håller och används. Hur ska du tänka när du väljer vilken keps och förädling som är lämplig?

  • Vilken är den tänkta målgruppen? Vad använder de för kepsar och när ska kepsen användas?
  • Finns det någon funktion som kepsen behöver utöver det estetiska?
  • Är kepsarna ämnade som giveaways till kunder, anställda, ska de säljas som merchandise eller i retail?
  • Har du redan nu en budget per keps eller totalt att utgå från?
  • Är du villig att köpa in ett större antal kepsar eller fyller du hellre på med kepsar vart efter?

Guide för brodyr

Brodyr är det absolut vanligaste sättet att förädla en keps. Det ger en exklusiv känsla och bra hållbarhet. Många gånger innehåller en design eller logotyp väldigt små detaljer eller tunna linjer. En tumregel är att inte göra text mindre än 5 mm på höjden och tjockleken på en linje minst 1 mm. Varje brodyr är unik och det finns ingen regel utan undantag, om du som gör logotypen eller designen utgår från dessa regler så är chansen för succé avsevärt mycket högre.

Less is more stämmer ofta in på brodyr. En design utan allt för mycket detaljer på en keps av god kvalitet ger ett fantastiskt resultat.

Andra typer av förädling

Ett alternativ om det är mycket detaljer är att göra vävda eller graverade patcher som broderas, sys fast eller värms på kepsen. För närvarande är det väldigt populärt, och den yngre generationen använder det väldigt mycket. Under föregående år gjorde vi väldigt mycket graverade patchar. Har du ännu inte provat det så rekommenderas det att kolla på.

Val av keps med brodyr eller annan förädling

Nu vet du lite mer om hur du ska tänka inför ditt val. Förhoppningsvis är du lite klokare och har en tanke om hur din keps med brodyr kan se ut. Nedan har vi lagt några exempel på kepsar med förädling för att sätta igång kreativiteten hos dig.

Svart truckerkeps med graverad patch

En 5-panels truckerkeps med graverad patch i läderimmitation. Patcherna går att göra i olika storlekar och former. Exempel på de vanligaste formerna är kvadratiska, rektangulära eller runda. Denna typ av keps och förädling ger ett exklusivt intryck.

Marinblå flexfitkeps med brodyr

Den klassiska flexfitkepsen som de flesta känner till. En premiumkeps som är känd världen över och du vet vad du får. Passar utmärkt att brodera logo eller slogan fram.

Röd dad hat keps med brodyr

Ostrukturerad dad hat. Populär keps som ger ett mer avslappnat intryck. Vi tycker det är snyggt att våga ta ut svängarna lite här med färger på kepsen. Om du vågar kan du också skriva ut företagsnamnet eller din slogan i en enklare text mitt fram.

Broderade kepsar för varumärke & merchandise

För dig som vill att kepsen helt och hållet ska vara ditt varumärke ger vi dig möjligheten att uppnå detta. Ett exempel på detta är att du vill att etiketter och dylikt inuti också ska vara din egen. Här är kraven på volym större men det finns ett par knep som du kan använda dig av om du vill att förädlingen utanpå kepsen ska vara olika. Normalt köper du minst 150 st kepsar som är färdigbroderade med egen etikett i. Istället kan du köpa 150 st med etikett i men utan brodyr. Sedan gör vi slutförädlingen på ett mindre antal åt gången. Å andra sidan går det också jättebra att använda en standardmodell för merchandise, men möjligheten finns.

Kepsar sortiment

Oavsett om du har en färdig bild eller inte av vilken keps du är ute efter så har vi gjort en topplista med ett urval ur sortimentet att spana in här.


Skapa en grym keps som kommer ge stort värde hos användaren

Kontakta oss så återkommer vi till dig med en kostnadsfri offert för kepsar med brodyr eller annan förädling. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och säker genom hela processen.

Beställ Kepsar