Vi har stängt för semester V.28-30.

Våra tjänster

Vi jobbar med dig som vill att det ska kännas på insidan och synas på utsidan. Vi är experter på att profilera hela din verksamhet. Profilkläder med tryck och brodyr, arbetskläder, skyltar, bildekor och merchandise.

Kontakta oss

Det moderna sättet att handla profilprodukter

Vi erbjuder dig ett snabbt och friktionsfritt sätt när du handlar dina profilprodukter. Anledningen är att vi vill hjälpa dig att fokusera på det du gör bäst. Lägger du återkommande beställningar på produkter redan idag så lyfter vi in dessa i en webbshopslösning som endast du får tillgång till. Exempel på produkter som passar är profilkläder, arbetskläder, giveaways, broschyrer, skyltar och andra mässprodukter som beställs mer frekvent. Du får ett mail när beställningen finns redo att hämtas eller har skickats.

Ser du ett behov av detta och tycker det låter intressant? Kontakta oss här så tittar vi på en lösning som passar dig.

Profilkläder

Att använda profilkläder är ett kostnadseffektivt sätt som visar omgivningen din identitet och skapar en samhörighet internt på företaget. Inledningsvis hjälper dig att ta fram en kollektion som din personal vill använda och utstrålar professionalism. Behöver du hjälp med lagerhållning och logistik av era kläder så tillhandahåller vi webbshopslösningar för beställning och lagerhantering.

Läs mer

Stickad tröja med brodyr

Arbetskläder

Idag ställer vi väldigt höga krav på arbetskläder så som kvalitet och funktion. Det är viktigt att använda kläder som är anpassade för det arbetet som ska utföras. Således hjälper vi dig i urvalsprocessen och ser till att du får produkter som håller för ändamålet och dessutom är bekväma och snygga. Det går att profilera sig snyggt i arbetskläder också.

Läs mer

Arbetsbyxor med tryck

Merchandise

Tillgängligheten på profilprodukter är idag oändlig där du medvetet gör valet vad du använder. Precis som med digital marknadsföring där bruset är enormt, så får du produkter i form av giveaways som inte används. Därför är merchandise nästa naturliga steg i utvecklingen. Med utgångspunkten vad din målgrupp använder för typ av kläder och accessoarer. Har din verksamhet en following finns det stor potential i att också sälja merchandise och bygga ett community.

Läs mer

T-shirt, mössa och kepsar med tryck

Tryck och brodyr

I vårt egna tryckeri ger vi produkter förädling av högsta kvalitet. Vi jobbar ständigt med att förbättra våra processer och vara i framkant när det kommer till kunskap, maskiner och resultat. I första hand trycker vi produkter som kunder köper av oss. Vi samarbetar också med andra aktörer som endast behöver hjälp med förädlingen på deras egna plagg.

Läs mer

Tryck och brodyr på kläder

Lasergravyr

Graverade märkskyltar, namnskyltar, vattenflaskor och termosmuggar är bara några av de produkter vi kan tillverka och förädla in house.

Läs mer

Graverade skyltar

Fordonsdekor

Använd dina fordon till något mer än bara transportmedel. Det är mycket kostnadseffektivt att använda de som mobila reklamplatser och ger ditt företag en närvaro ute på fältet. I det långa loppet är kostnaden för en ständig reklampelare inte alls stor.

Läs mer

Arbetsbyxor med tryck

Skyltar & Banderoller

Det finns skyltar för alla typer av användningsområden. Ska den sitta inomhus eller utomhus, finns det specifika krav som den måste leva upp till? Med drygt 25 års erfarenhet i branschen hjälper vi dig att välja rätt skyltar.

Läs mer

Skyltar och banderoller

Presentreklam

Hos oss hittar du det mesta inom presentreklam. Exempelvis praktiska profilprodukter, give aways och konfektyr. Vi är återförsäljare av starka märken så som Orrefors, Kostaboda och Gense. Detta är ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt varumärke med en genomtänkt produkt.

Läs mer

profilprodukter

Displayprodukter

Vi skräddarsyr den lösning du behöver för att ge dig möjligheten att synas på mässor och andra event. Det kan vara allt från reklamtält, mässmaterial, flaggor, gatupratare och mycket mer.

Läs mer

Displayprodukter mässa

Behöver du hjälp med dina profilkläder och arbetskläder till ditt företag?

Kontakta oss så kikar vi närmare på vad vi kan göra för just dig. Vi ger dig en trygghet genom hela processen.

Kontakta oss