Vi har stängt för semester V.28-30.

DTG

DTG eller digitaltryck är en perfekt metod för dig som behöver trycka designer i små upp till mellanstora volymer. Det tillkommer inga startkostnader så som schabloner eller liknande, så länge du har en tryckbar fil så kan vi trycka din design. Vi hjälper också dig att ta fram designer men då utgår en extra kostnad. Tryckresultatet är mjukt och behagligt och kvaliteten mycket hög.

Merchandise

Går du i tankarna att sälja din egen merchandise med print on demand? Vi jobbar idag med att erbjuda kunder att sälja merchandise genom vår egen webbshoppslösning för merch eller så integrerar vi ditt orderflöde med vårt för att hantera tryck, lager och logistik. Läs mer här.

Vårt tryckeri har egen produktion för digitaltryck på kläder vilket gör att vi håller snabba leveranstider då vi har kontroll på hela processen. Kontakta oss och berätta mer om dina idéer för tryck på kläder så ser vi till att förverkliga dem.

T-shirt med dtg-tryck
Svart hoodie med dtg-tryck
Svart t-shirt med dtg-tryck
Hoodie med dtg-tryck

Behöver du hjälp med dtg-tryck på kläder?

Kontakta oss så ger vi dig en kostnadsfri offert för tryck och kläder. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker genom hela processen.

Kontakta oss nu