Fordonsdekor

Använd fordon som mer än bara transportmedel. Det är mycket kostnadseffektivt att använda de som mobila reklamplatser för profilering av dig eller ditt företag. Fordonsdekor ger ditt företag en närvaro ute på fältet. Det är viktigt att tänka på profileringen ska uppfattas och som med all annan marknadsföring, vad är syftet med den? Att profilera sina fordon lika för att skapa kontinuitet är bra. Vi anser att det inte bör vara för mycket text, utan istället ett tydligt budskap. Allt detta ackumuleras till ett intryck av professionalism och blir ett kännetecken för dig och ditt företag.

Dekor på fordon kan användas permanent och sitter i många år, men också även vid tillfälliga kampanjer eller event. Wrapping/helfoliering är idag mycket populärt. Där finns det kanske ännu större möjligheter att skapa en unik profil för just ditt företag. Med wrapping går det att åstadkomma allt från att bara byta färg på ditt fordon till att helprinta med heltäckande design. Det skyddar också lacken till viss del.

Vi hjälper dig att skräddarsy din fordonsprofilering efter dina önskemål och kriterier.

Racingbil med fordonsdekor
Vit bil med bildekor
Buss med fordonsdekor
Idolbussen fordonsdekor

Behöver du hjälp med din fordonsdekor?

Kontakta oss så ger vi dig en kostnadsfri offert för bildekor på ett eller fler av dina fordon. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker genom hela processen.

Kontakta oss