Vi har stängt för semester V.28-30.

Profilkläder och arbetskläder

Idag ställs väldigt höga krav på de profilkläder och arbetskläder vi använder. Det är inte bara funktion och tålighet som finns med på listan över kriterier. I en välfylld butik med kompetent personal ser vi till att tillgodose dig med all information du behöver för att i slutändan fatta rätt beslut. Vi har gedigen erfarenhet och jobbar idag med kunder inom de flesta branscher.

Profilkläder

Profilkläder är en kostnadseffektiv marknadsföring för din verksamhet och skapar en identitet. Det medför också en gemenskap inom företaget eller föreningen. Omgivningen uppfattar dig som professionell vilket om man drar det till sin spets kan vara skillnaden mellan en genomförd affär eller inte. Hur du väljer att profilera din verksamhet är av yttersta vikt då olika budskap och känslor förmedlas till din omgivning efter vald profil.

I vårt eget tryckeri förädlar vi plaggen vilket gör att vi håller snabba leveranstider då vi har kontroll på hela processen. Kontakta oss och berätta mer om dina idéer för tryck på kläder så ser vi till att förverkliga dem.

Arbetskläder

Vilken typ av arbetskläder du bör använda varierar i stor utsträckning, främst på grund av vilket typ av arbete som ska utföras i dem. Variabler som bör finnas med i åtanke är slitage, funktioner, design och storlek. Vi finns för dig, för att hjälpa dig i urvalsprocessen av vad som passar just dig.

Profilkläder jacka
Arbetskläder T-shirt
Profilkläder med tryck
Profilkläder med transfertryck

Behöver du hjälp med tryck på kläder?

Kontakta oss så ger vi dig en kostnadsfri offert för profilkläder och arbetskläder. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker genom hela processen.

Kontakta oss nu