Tryck och brodyr

Experter på tryck och brodyr. Vi hjälper dig att förädla dina profilkläder och arbetskläder. Vårt egna tryckeri ger oss möjligheten att hålla full koll på hela processen och ge dig högsta kvalitet och snabb leverans.

Digitaltryck

Digitaltryck eller DTG är en perfekt metod för dig som vill ha flerfärg- eller fullfärgstryckta designer, logotyper eller foton på kläder i från endast 1 st plagg. Det är också en bra lösning för föreningar, klubbar och liknande där du kan sälja exempelvis t-shirtar styckevis, då behöver du inte ta någon risk vad det gäller lagerhållning utan plaggen kan tryckas styckevis och inte alla på en gång.

Jämfört med transfer ger digitaltryck en mycket mjukare känsla i trycket, det blir mycket mer likt ett screentryck i hållbarhet och känsla. Läs mer om dtg-tryck här.

Screentryck

Screentryck är en metod där färgen trycks genom en duk direkt på plagget. Varje färg i din design eller logo kräver en egen ram med duk. Denna tryckmetod har längst hållbarhet och är av högsta kvalitet. Metoden går att använda på de flesta typer av textilier men används oftast till t-shirts och sweatshirts.

Screentryck är mycket kostnadseffektivt vid större volymer. Vid mindre volymer eller om det är en mängd olika typer av plagg rekommenderar vi istället transfer.

Transfertryck

Transfer är en metod där färgen trycks på en bärare. Bäraren med färg kan sedan appliceras på de flesta typer av material och behåller rätt färgåtergivning.
Transfern passar utmärkt till jackor, arbetsbyxor, funktionsplagg och en mängd andra plagg.
​​​​​​​

Vi lagerhåller dina transfer om du vill och trycker de på plagg efter behov. Ett smart alternativ när du inte vill beställa en större volym på en gång eller om det är en mängd olika typer av kläder.

Screentryck är mycket kostnadseffektivt vid större volymer. Vid mindre volymer eller om det är en mängd olika typer av plagg rekommenderar vi istället transfer.

Brodyr

En mycket populär förädlingsteknik som du förmodligen kan hitta på några utav dina plagg i garderoben. Brodyr ger ett mycket mer elegant intryck och lämpar sig därför mycket bra på skjortor, pikéer, stickade tröjor, men även kepsar, handdukar och en mängd andra produkter. Vi har egen brodyrproduktion in-house vilket ger oss många fördelar när det kommer till bland annat leveranstider och kontroll på kvaliteten.
​​​​​​​

Jacka med tryck och brodyr
T-shirt med transfertryck
svart jacka med tryck och brodyr
Kläder med transfertryck

Behöver du hjälp med tryck på kläder?

Kontakta oss så ger vi dig en kostnadsfri offert för tryck och kläder. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker genom hela processen.

Kontakta oss