Vi har stängt för semester V.28-30.

Handla profilprodukter på det moderna sättet

Vi hjälper ditt företag spara tid och pengar samtidigt som ni får en modern lösning för era profilprodukter. Med en webbshop för profilkläder och arbetskläder får ni tillgång till ett eget sortiment där beställningarna läggs enkelt och smidigt. Varje användare har möjligheten till en egen budget och ett begränsat sortiment om du så önskar. Det finns flera olika steg att välja och det går att bygga vidare eftersom. Den enklaste lösningen erbjuder vi dig utan kostnad om vi tror att det kan hjälpa dig. Mer avancerade lösningarna medför en månadskostnad, men vi tror att du i de flesta fall kan spara pengar då du inte behöver komma in i butiken varje gång och varje medarbetare kan sköta sina egna beställningar.

Webbshop för profilkläder och arbetskläder

Idag är webbshoppar en naturlig del för att smidigt hantera beställningar och styra saker på ett enklare sätt. Delegera ut ansvaret för beställningar till flera personer och bestäm i förväg hur detta ska fungera. Det kanske låter krångligt och du funderar hur detta underlättar för dig? Men precis som när du dokumenterar olika processer i ditt eget företag så sätter vi ett ramverk för hur beställningar hanteras, vilka som får beställa vad osv. Alltså behöver du inte sen hålla saker i huvudet då du redan vet hur saker beställs och vi levererar som avtalat. Det kan vara allt från olika leveransadresser till att vi hanterar lager av dina produkter.

Webbshop för föreningskläder

Vår tjänst Team Shop riktar sig till alla föreningar. För det första förenklar det beställningar och logistik runtomkring. I och med att vi tar hand om beställningar, förädling, lager och logistik så får ni istället möjligheten att fokusera på det som är viktigt, de vill säga sköta den dagliga driften av föreningen. För att sammanfatta enkelheten i tjänsten så får ni ett gemensamt lösenord som varje medlem sen loggar in med. Väljer vilka produkter denne vill ha med eventuell möjlighet till namntryck, avslutningsvis sker val av frakt och betalning med swish.

Webbshop för profilkläder och arbetskläder

Behöver du hjälp med dina profil- och arbetskläder?

Börja handla dina profilkläder på ett modernt sätt. Hör av dig till oss så tittar vi på en lösning som uppfyller era krav behov.

Kontakta oss