Vi har stängt för semester V.28-30.

Engagera Människor & Bygg Relationer Med Merchandise Produkter

Merchandise Produkter. Broderad Keps, Graverad Vattenflaska, Tryckt t-shirt och tryckt penna

Konsumenter söker idag mer äkthet och genuinitet än någonsin tidigare. Vad är ditt WHY, vad gör ditt varumärke för skillnad? Att lyckas skapa en emotionell tillhörighet kan ge dig livslång kundlojalitet. För att lyckas med det på riktigt behöver syftet och identiteten för varumärket genomsyra hela verksamheten. Med hjälp av storytelling och en persona för ditt varumärke som grund, kan du skapa du merchandise produkter, profilkläder och andra reklamprodukter som förmedlar detta och bjuder in. Detta gäller både om din affär är B2B eller B2C.

Tre tips för att engagera din målgrupp

  • Vara orädd med ditt kommunicera ditt why. Passionen och autenticiteten ska genomsyra allt du gör. Använd ett språk som tilltalar målgruppen och demografin.
  • Skapa en spännande upplevelse runtomkring ditt varumärke. Engagera och bjud in kunder att vara en del av ditt unika community.
  • Försök inte vara något som passar alla. Det är omöjligt att ha ett erbjudande som attraherar alla.

Merchandise Produkter

Med hjälp av brand merchandise låter vi engagerade kunder och följare att vara språkrör och ambassadörer. Var trendmedveten och tumma inte på kvaliteten. Om ditt varumärke säljer produkter eller tjänster av hög kvalitet så ska detta speglas i din mix av produktmedia. Det skapar en känsla av utvaldhet för mottagaren. Om du säljer merchandise är detta kanske ännu viktigare då någon som följer dig dessutom betalar för produkter. Du vill inte heller urvattna varumärket med att strössla billiga reklamprodukter. Dina kunder ska känna att de är del av brandet och “in the club”.

Exakt vilka merch produkter du ska använda dig av går inte att ge ett generellt svar på. Om du inte själv vet vad din målgrupp använder för något så behöver vi börja där. Du kanske kan måla upp en bild hur själva överlämnandet av produkten ser ut, eller sätta dig in i hur du vill att de ska se ut och kännas när du lämnar över något som representerar ditt varumärke.


Vill du ta ditt företags brand merchandise till nästa nivå?

Vi hjälper dig med rådgivning, skisser och förädling av produkter. Vi kan dessutom lagerhålla dessa till dig och sköta logistiken runtomkring.

Personlig Rådgivning