Merchandise

Vi har en tjänst för dig som vill jobba med Merchandise. Ett koncept för dig som brinner extra mycket för ditt varumärke. Inledningsvis vill vi tala om för dig att det inte är krångligt eller dyrt att sälja eller använda Merch som en del av din marknadsföring mot ditt community.

Vad är Merchandise?

Merchandise är främst produkter med säregna drag från ett varumärke eller en fiktiv person i kommersiellt syfte. Därav ska produkter vara genomtänkta och ha en tydlig prägel av ditt varumärke. Vi jobbar idag med olika typer av lösningar tillsammans med företag och varumärken. Vår modell är att möjliggöra din försäljning på ett proffesionellt sätt. Med webshopslösningar hanterar vi dina beställningar, förädling, lager och logistik.

När det kommer till Merch anser vi att kreativitet och lekfullhet bör appliceras i högre utsträckning än vid vanliga profilkläder. Tänk retail, vad din målgrupp köper för typ av produkter och använder på fritiden. Det ska kännas som ett eget lifestyle brand.

Gemenskap och community

Vi ser Merchandise som mer än bara en möjlighet till försäljning. Idag är det viktigare än någonsin med service då produkter går att köpa överallt. Kort sagt är ditt community så som anställda och kunder det viktigaste du har. Här har du chansen att särskilja dig från dina konkurrenter. Implementera Merch som en del av ditt varumärke och satsa på produkter med högre kvalitet som du själv vill använda.

Friktionsfri Merchandise

Oavsett om du tillhandahåller din egen webbshop eller behöver hjälp med hela processen. Vårt koncept för Merchandise täcker behovet för dig på en grundläggande såväl som på avancerad nivå. Idag är kraven från konsumenter mycket hög när köpen genomförs. Anledningen är att kunder blivit så vana med att hela processen går smooth och inte är mer än några knapptryck. Vi har utvecklat en tjänst som känns lika enkel för dig som vill sälja produkter också oavsett hur intresserad du är av den tekniska biten.

Försäljningskanaler

För dig som inte redan har en webbshop eller vill bygga din egen. Vi ger dig några olika alternativ att välja mellan. Kom igång snabbt med din försäljning utan någon extra kostnad genom att sälja produkter på din egen sida i våran webbshop. Alternativ två är att vi bygger en egen shop till dig med anpassat utseende och eget domännamn. Initialt medför det då en uppstartskostnad med efterföljande månadskostnad. Möjligheten finns alltid att börja med försäljning genom våran shop för att senare växa och ta steget till din egen mer anpassade lösning.

Om du redan bedriver försäljning i egen lösning idag så tittar vi gärna närmare tillsammans med dig hur vi kan lösa orderhantering, förädling, lager och logistik. Vi använder oss av moderna ordersystem som integreras med alla de vanligaste webbshopslösningarna idag. Det vill säga att vi kan integrera ditt orderflöde med hjälp av ett API för att sedan hantera dina beställningar och leverera de till slutkund.

Låter detta intressant är du varmt välkommen att kontakta oss eller läsa mer om Merchandise och våra planer här.

Merchandise

Vill du hitta en samarbetspartner för merchandise?

Kontakta oss så kikar vi närmare på vad vi kan göra för just dig. Vi ger dig en trygghet genom hela processen.

Kontakta oss