Vi har stängt för semester V.28-30.

Reflexjacka med reflextryck
Slapwrap Reflex med tryck & Reflexbälte
Mössa och väst i reflex med tryck

Reflexkläder – Ökad synlighet och säkerhet i mörkret

Reflextryck, reflexer och andra reflexer gör att du syns i mörker. Mörka höstkvällar och tidiga vintermorgnar är det extra viktigt för din säkerhet. Se till att använda någon form av reflekterande produkter, oavsett om det är något du adderar till det yttersta lagret eller använder ett plagg som har reflekterande detaljer. Det kan vara skillnaden mellan liv och död.

Varför är reflexer viktiga?

Det korta och enkla svaret är att de flesta trafikolyckor där en människa blir påkörd, sker i mörker. En bil ser dig bara på ungefär 25 meters avstånd utan reflexer. Om du istället använder reflexer så syns du på cirka 125 meters avstånd. Detta betyder att en förare i bil har betydligt längre tid på sig att se dig och att reagera.

Mindre barn är de som är bäst på att använda reflexer, då deras ytterkläder oftast tillverkas med reflexer som sys på plaggen. Vi är också bättre på att förse våra barn med reflexer för att vi tänker på deras säkerhet. Tyvärr glömmer vi mer ofta bort oss själva. För även om vi vuxna har ett mera utvecklat konsekvenstänk så vet vi aldrig vad de runtomkring oss i trafiken ser.

Hur ska reflexer användas?

Reflexerna ska vara synliga från alla håll. Det finns idag en mängd olika typer av reflexer som du kan addera till din klädsel. Så som slapwraps som likt ett armband viks runt armen, reflexvästar, reflexselen, mjuka och hårda hangers med mera. Sedan har vi självklart ytterplagg som har reflextryck eller större paneler med reflex från start.

Reflextryck – Reflexer – Reflexkläder

Ett utmärkt tillfälle att exponera varumärket samtidigt som det bidrar till säkerhet för den som använder det. Det finns alla tänkbara kombinationer för just detta. Reflexkläder är just nu både trendigt och sportigt. Antingen adderar man en reflexväst eller andra typer av reflexer till befintlig klädsel, eller så väljer du ett eller flera plagg som har reflexpaneler från början.

Vi erbjuder samtliga alternativ med din logotyp förädlad på reflexen eller plagget. Det kan vara allt från reflexvästar, mössor, jackor till slapwraps och hangers. Det sänder ut en positiv signal om ditt företags värderingar och engagemang när det kommer till säkerhet.

Sortiment

Sammanfattningsvis är anpassade reflexkläder en investering som inte bara ökar säkerheten för din personal utan också stärker företagets image. Spana in en del av vårt sortiment för reflexer och reflexkläder här.


Behöver du hjälp att ta fram reflexer eller reflexkläder?

Kontakta oss så ger vi dig en kostnadsfri offert på reflexer, kläder med reflex eller reflextryck. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker genom hela processen.

Kontakta oss