Vi har stängt för semester V.28-30.

Lasergravyr

Ett mycket effektivt sätt att göra graverade skyltar och märka olika typer av material och produkter. För det första ger det en mycket hög kvalitet och snygg finish.

Graverade skyltar

Skyltar med gravyr finns i en mängd olika utföranden och används inom minst lika många olika områden. Så som exempelvis märkskyltar inom industrin, husskyltar, dörrskyltar och namnskyltar. Tack vare speciella material så går det att uppnå olika färger och typer av effekter på din unika skylt. Vi kan ta fram skyltar som klarar tuffa förhållanden inomhus, utomhus och inom tuff industri.

Märkskyltar

Märkskyltar tillverkas oftast i akrylplast. Plasten är av högsta kvalitet och används både inomhus och utomhus och är UV stabil, samt tålig mot väder och vind. Skyltarna görs i olika tjocklekar och färgkombinationer. De går även att få med självhäftande baksida eller med anpassade hål för smidig montering. Vid stora nummerserier eller annan typ av variabel data så går det enkelt att bygga upp filer i excel eller andra motsvarande program. Detta innebär att du som kund inte behöver betala för att vi ska knappa in mängder med text som du redan skrivit.

Namnskyltar

Gravyr är den perfekta metoden för att tillverka snygga namnskyltar. Bland annat gör vi namnskyltar i trä, plast eller aluminium som vi sedan monterar en magnet på för enkel användning.

Giveaways Med Gravyr

Vi förädlar presentreklam och olika typer av giveaways som ger ett mycket exklusivt resultat. Stålflaskor, termosmuggar, glas och pennor är bara några exempel på produkter som lämpar sig för detta.

Vattenflaskor & Termosmuggar

Vattenflaskor och termosmuggar är utmärkta produkter att ge till personal och kunder. Exempelvis kan vi skapa en ännu mera unik produkt då det går att märka varje produkt med namn. Vilket innebär att det är enklare att hålla reda på vilken flaska som tillhör vem.

Pennor & Nyckelringar

Gravyr på pennor och nyckelringar ger lång hållbarhet och väldigt snyggt resultat. Vi hjälper dig att välja en produkt som ger ett utmärkt resultat och ligger i linje med ditt varumärke.

Glas och Jubileumsgåvor

Har du någon på ditt företag som fyller jämt eller anordnar ni någon tävling och behöver ett fint pris? Dryckesglas eller en plakett i glas är perfekt för detta.

Graverade skyltar

Vill du hitta en samarbetspartner för graverade skyltar eller andra typer av märkta produkter?

Kontakta oss så kikar vi närmare på vad vi kan göra för just dig. Vi ger dig en trygghet genom hela processen.

Kontakta oss